Makanan bercuka

Salam, hye...saya pregnant 11 week , 1st baby.. Makanan yang ada cuka boleh makan tak..mak saya kata tak boleh..Tadi makn keropok lekor n cicah sos nya..da makan baru mak kata xboleh...sos tu ada cuka..so dah takut² ni..mohon pencerahan...terima kasih

1 Balas

Cuka kalau ikutkan memang tak boleh, berasid. Tapi kalau dalam sos tu sikit je rasanya takde apa. Puan jangan risau/stress. InsyaAllah semoga semuanya ok😊

3y ago

baik, terima kasih 🥰