Boleh makan atau tidak

Salam ibu ibu semua saya first mom kandungan baru sahaja 7 minggu nak tanya ibu semua boleh ke saya makan sos thousand island ya ? Sebab tadi saya ada beli subway dan letak sos tu dekat roti dan bila check ingredients dekat google thousand island ada letak cuka tapi saya dah termakan roti tu sampai habis . Macam mana ya ibu ibu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

boleh je makan sis, cuka tu amount dia sikit je dalam sos tu.

2y ago

Thank you sis untuk info🫰🏻