nk tau.. ?

As salam.. Hye semua.. nk Tye la.. sape kat sini kerap rase lapar?? Sy baru 1st time ngndung.. masih awal lg pn.. baru 7mgu lebih.. masalahnye sy kerap lapar la.. korg Sume y ad masalah mcm sy nie slalu stdby makanan ape ye?? Nk g dapur mmg malas yakmat.. sgup tahan lapar tgu suami balik keje n dye belikan makanan.. ? kdg2 tu mmg Smpai tahap lapar teruk.. padahal kdg2 tu baru j lepas makan.. sy xde alahan pape lg buat Mase nie

22 Balas

Stndby biskut2 dlm bekas letak kat katil air mineral 1 botol hihi sng lapar je bgn kunyah 😂

5y ago

Hahaha.. laki tgok bini baham makan mcm singe kelaparan.. 😂