36w 5d

Salam .. hye mummy . Nk tye .. skrg kerap sgt bby mengeras , mlm mmg ssh nk tido , bwh slalu ngilu n kerap sgt rse nk buang air besar .. kdg buang kdg x .. tuu dah tanda2 nk dkt branak ke ?? Yg nie kandungan ke 3 dah .. tp 1st n 2nd dlu sy x de plk rse mcm nie .. tq te mummy semua ??

1 Balas

Klu mengeras dan rasa sakit dan kerap sgt seperti tiap 10minit perlu ke hosp.. Klu x konsisten mengeras dan xsakit xpe.. Brixton hicks namanya.. (semlm baru doc pakar pesan pd sy)

4y ago

Okee tq sis