tips tambah HB

Salam ..hye mommy2 smua ..ni nk tnya ni apa mknan yg blh tambah hb ye? Sbb td buat checkup kt klinik ,darah sy yg 2 mggu lps 10.5 trun jd 9.4 ..pdhl xde skip mkn ubat ..ank first jd sy xde pnglaman lg?so ,mommy2 yg dh ad pnglman tu share2 lh tips ..hihi ,tq sudi baca ..

21 Balas

Syur bayam, kerang, hati aym, skrg sye amalkn jus mamariam, dri bkk bku smpai skrg dh 32weeks hb sye helok je.. Wlpn mkn jus tu kdg2😅