Air suam lemon

Salam ..hii ibu²..ada sapa² amal kan i suam lemon tak?? Ok ke tak?..utk 14w. Harap mmbantu yer dgn jwpan ibu². Yg nk komen terasa hebat,nk marah² x payah komen ok... Utk yg berpngalaman dan amal kan shaja. Terima kasih.

10 Balas

lemon boleh effect apa2 ke? saya minum je sebab pakar pemakanan pun sarankan minum sebab hb sy low.. tapi dia lebih sarankan limau drpd lemon sebab katanya lemon kebanyakan kita import jd bila smpai sini dh ambik masa n proses yg byk.. khasiat lemon tu sikit je kita dpt berbanding limau yg mmg ada tanam dkt sini kan.. tp sy lg suka lemon soo sy bedal je lemon.. limau pun minum jugak bila dh bosan dgn lemon