Ibu mengandung boleh minum lemon suam

Ibu mengandung 8w boleh minum lemon suam

8 Balas

boleh. sgt bgs utk elakkan gdm. saya amalkn minum lemon tanpa gula preggy kali ni. Alhamdulillh bebas gdm. klau minum time mkn ubat, bgs utk bantu penyerapan ubat tu sbb dia ada vit c

sorry lari tajuk.. nak tanya.. mcm saya tgh tggu hari minum air gas bole tak? teringin laa plak.. nak kfc tgok air gas sedapp jeee

2y ago

sye minum je, mcm revive, zappel..coke dan pepsi x berani sbb sye ade gastrik...

Boleh tapi jangan banyak mommy. Sebab lemon kan masam berasid. Takut perut tak tahan

boleh dear.. pastikan jangan perut kosong ye.. makan something dulu baru minum lemon suam

Saya selalu minum air perah limau. Mulut kadang kadang rasa pahit sangat

Boleh.. Sape yg HB low je jgn..Kang pengsan. hehe

bole sgt sis..elok

Boleh