Air suam lemon

Salam ..hii ibu²..ada sapa² amal kan i suam lemon tak?? Ok ke tak?..utk 14w. Harap mmbantu yer dgn jwpan ibu². Yg nk komen terasa hebat,nk marah² x payah komen ok... Utk yg berpngalaman dan amal kan shaja. Terima kasih.

10 Balas

wslm. Hai. air suam lemon bgs utk org pregnant. Blh naikkan HB & kawal GDM kalau ada GDM. Dgn syarat minum tanpa gula or letak gula berpada². Tp ambik secara berterusan pun tak bgs jgk takut blh kena gastrik or pedih hulu hati