cek BP

Salam... hari niy sy pi checkup berat bdan nek terlebih plak..? so nurse sruh cek BP sminggu 2x.. nurse ckp x pi cek kat kkia pown xpa... pi ja farmasi ka atau klinik 1 malaysia..anyone ada pngalamn x cmniy.. then ada tumpang cek BP kat tmpat lain x slain dkat kkia.. pastu nak tnya klu pi cek mlm boleh dak sbb husband keja siang...adoii pning plak jadi cmniy... huhu

11 Balas

Klu sblh mlm blh pg farmasi.. Farmasi ada sediaman perkhidmatan check bp gak..