Persiapan berpantang lepas czer

Salam & hai. Saya nak tanya, especially utk mommies yg melahirkan secara czer. Apa ye persiapan berpantang yg mommies rasa sangat penting utk kegunaan lepas czer? And bila mommies start berurut? Insya Allah, doktor dah bg tarikh utk saya czer in the mid october ni. Saya tak boleh bersalin secara normal sbb ada history 4th degree tear masa bersalin anak sebelum ni. Tolong doakan saya ye. Thank youuu.

2 Balas

saya just sediakan ubat luka dan alcohol swab untuk cuci tempat czer je.. yg lain2 mcm sama jugak rasanya.. dan dah bagitau pada cl saya yg saya czer..