Mengandung keluar warna coklat

Salam haiii all sis😊,saya nak tanya kalau mengandung kluar warna coklat tu normal ka,ka bahaya?? Mengandung anak first 5minggu

2 Balas

Could be implantation spottings kalau warna coklat, and should last 1 to 3 days (a light flow). X patut banyak, hanya spottings only, and mummy x patut risau kalau implantation spottings. Tapi kalau banyak keluar dan colour bertukar merah, kena jumpa doctor immediately. Keep monitoring the flow. Jgn buat kerja berat.

rujuk doc trus sis