morning sickness

Salam hai. Just sy nk tahu ada tak mommy yg morning sickness teruk dan ambik cuti keja panjang.. Tak masuk office. Bos memang memahami ka tak? Bos blh simply buang kita tak. Sebab sy memang tak larat ke office dan asyik ambik unpaid leave je. Takut la incase company buang kita.

1 Balas

Ada jg bos yg memahami,ada jg bos yg pentingkn kerja..terpulang kpd budi bicara bos sis lh,tp yg penting kena inform bos lh sbb2 ambil cuti tu