overdue

salam hai sy dah overdue..slasa ni jumpa dokter balik..nak tanya bila biasanya dokter bg surat nk serah diri..40w6d..

2 Balas

Utk yg ada kes GDM msa pregnant doktor akn bgi surat serah diri ikut tarikh DD. Klau yg xde mslh apa2 dktor akn bgi tarikh lain. Ad kelonggaran ckit. Mcm biras sya, sepatutnya bersalin 7/7 tpi sbb xde sakit or tnda ap2 lgi, dktor bgi tarikh serah diri 14/7. Surat tu pon dktor bgi msa 7/7

5y ago

Mybe next appointment kot baru dktor bgi surat

Sy dlu overdue pn 4 hari jer...pas2 strt rse contraction...Semoga dipermudahkan sis...