Due 7/7 tapi 25/6 dah bersalin

Salam. Hai sis semua.. due sy 7/7 tp sy dah selamat melahirkan awl pagi td hehehe.. Alhamdulillah baby boy lahir mse 38w 1d.. Pada momies yg due date sama mcm sy tp masih blum bersalin. Semoga dipermudahkan urusan mommy semua..

24 Balas

tahniah sis selamat berpantang ..sy plak jeles sebab due 2/7 tapi x beranak lagi 🤣

3mo ago

sabar sisku 🤭 akan sampai masanya rasanya kalau gegirl mmg lambat 😁 kalau boboi memang bgtue selalu bersalin awal mgkin la gitu 😅😅 apapun semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita semua Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲