Due 7/7 tapi 25/6 dah bersalin

Salam. Hai sis semua.. due sy 7/7 tp sy dah selamat melahirkan awl pagi td hehehe.. Alhamdulillah baby boy lahir mse 38w 1d.. Pada momies yg due date sama mcm sy tp masih blum bersalin. Semoga dipermudahkan urusan mommy semua..

24 Balas

Kita sama due 🥹 tapi belum bersalin lagi 😂 dah tk larat dah bawak perut nii😂😂

alhamdullilah selamat berpantang saya due sama 7.7 tpi belum bersalin lagi tanda² pon belum ada

3mo ago

Baby dah seronok ddk dlm perut xnk kluar 😂

Saya due 29/7 tapi tanda2 tu dah ada.. dapat pulak dexa lagi laa cepat rasanya nak beranak😂

3mo ago

Minggu ni 35w tapi minggu lepas sye warded sbb baby mengeras & dapat dexa.. harini acap kali mengeras ingat nak gi hospital terus🥲

10/7 jelesnya sis bersalin awal, nak juga bersalin awal Amen2,apa Tanda2 apa sis hehehhe...

3mo ago

Darah sis banyak ka? Saya bila basuh tadi baru perasan. Kat panti takda lekat pon. Nak pegi hospital ka tunggu kejap bagi turun banyak eh?

Turun tanda ke sis? due kita sama tapi baby tak nak keluar lagi dah puas pujuk 😆

3mo ago

Aah.. tb2 kluar warna coklat.. kebetulan cek up kat kk.. dr tgk bukaan dah 4cm terus naik ambulans g hsptal 😂

Bestnyaa. Due 8/7. Baby macam happy lagi ni takmo keluaq, takda tanda apa 😂

3mo ago

Byk bjln sis nti bukaan cpt.. semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti..

tahniah sis, selamat berpantang. Due kita sama. Tapi tak ada tanda lagi😂

3mo ago

Baby nk kluar tarikh cntik la 7/7 hehe.. standby je mommy.. bila2 mse je dia bole kluar..

Sama. due date 7/7 tp 24/6 dh bersalin😉 alhamdulillah

3mo ago

WOW syukur Alhamdulillah 🥰 selamat berpantang sisku.. apa baby sis boy juga ka 😁🤭 tahniah sisku aduhhh makin tidak sbar mahu cepat² bersalin 😅😁

tahniah sis. selamat berpantang. share sikit kisah nk bersalinnya

3mo ago

Aduhai klu igt balik seram 🤣🤣 pttnya cek up kat kk.. alih2 turun tanda.. kena hntr g hsptl naik ambulans.. merasa sy naik ambulans 😅

alhamdulillah tahniah awak😍 apa tips? kongsi lah kat kita

3mo ago

1. Bykkn berjalan 2. Turun naik tangga 3. Senaman half squat 4. Senaman kupu2 Yg no 1 & 2 sy slalu buat sbb sy kje.. yg no3 & 4 sy buat mse ddk dlm wad.. laju je bukaan.. sy tkjut gak.. semoga dipermudahkn urusan mommy bersalin nti.. aamin