nak tanya

As salam.. Hai semua saya nak tanya.. Saya last period 5hari bulan 3.. Dan smpai skg period xdtg lagi.. Adakah saya pregnant? Saya belum check upt lagi.. Xdpt kluar beli pkp nie ?

3 Balas

Alamak.beli online sis.beli byk2 upt. Saya siap buat stok mana tau lekat anak kedua plak. Hehehe. Lagipun dengan check upt sahaja boleh tau pregnant ke tak. 😄

Sebelum itu. Adakah sis pernah bersama suami dan pancut di bahagian dalam Miss V atau luar ? Jika sis ingat, sudah tentu ia sangat membantu.

4y ago

"Tahniah". Mungkin kamu hamil. Lebih baik belikan UPT dan confirm. Lain kali, tolong ingat samada hubby pancut dalam atau luar Miss V. Mudahkan urusan kamu.

jawapan senang je beli upt online.