upt negative

Nak tnya mummy2..sy baru nikah 4 bulan..last period 17.4..dan sampai skrg period xdtg..dh 28 hri..bila cek upt negative..last sy cek before raya..adakah sy pregnant..atau masih awal cek upt..tp sellu sakit kepala dan letih..

9 Balas

Sama mcam saya .. sebelum khawin period 28 hari .. lpas khawin dah jadi irregular.. sampai 54 hari tak kluar .. ada pi jumpa , dia kata ni sbab masalah hormon .. 50% perempuan bole jadi mcam ni lpas khawin.. tu lagi klau tak ada upt positive .. better jumpa Dr

5y ago

Tgh dulu .. ni confirm sbab hormon .. klau PREGNANT symptom tu lain dan upt mesti positive

hai saya nak tanya..sy baru nikah 23/7. sy start period 22/7. skrg dah 2 minggu berkahwin. sy skrg demam, letih dan ingin tido..sakit kepala mabuk dan loya, mengidam pelik2, sakit pd payudara dan tulang belakang.. ada kemungkinan tak sy hamil?

Saya cek pukul 2am ,😂😂 excited mau guna skli kluar neg mgkin awal sngat d cek kann. .blum lewat period lgi ,hari ni 13dpo

4y ago

Day past ovulation

Normal tu. Sbb lpas kawen.. Period mmg xteratur.. Saya dlu 2bulan xdtg period

In 2 days, try to take another test. Wish you all the best.

5y ago

Ok..sy akn cuba..tp mmg mcm 2 ke..sb sblm ni period ok..

Jumpa doktor sis🙋🏻‍♀️

Hormon xstabil klu pas kahwin

T tngh buln nie check blik

Saya pon sma..