Upt Negative, Adakah Salah timing check or Memang period problem

Assalamualaikum momies , Saya last period 3 - 5 May then smpai Harini tak period, Semalam malam check UPT but negative, ttc 6 tahun 😢 period problem or timing check UPT Salah #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

4 Balas

Sy hari pertama last period 11/5.. upt mmg terang dua2 line.. klu nk kata salah timing, bg sy x salah timing.. ikutkan awak 10 minggu dh kalau pregnant..

period regular? da try ttc dgn opk ke .g klnik check ksuburan ke

Upt seeloknya buat pagi waktu pagi, air kencing yg pertama.

saya pun sama..ttc 14 thn.