Kena buat upt atau tak

Salam hai semua. Saya nak tanya kalau nipple dan payudara sakit bengkak, macam membesar perkara biasa ke ? Ada loya dan muntah2. Baru sehari lewat period. Saya check negatif. Atau kena tunggu seminggu dua lagi ?

1 Balas

kalau sy, sy suke tggu 2weeks delay period utk dptkan hcg yg tggi. klu awal dlm beberapa hr, ujian upt kurang tepat n samar.. jadi dalam 2 mggu tu, bnykkan bersabar.. mungkin period terlewat sedikit atau kita bnr² hamil 🤗

4y ago

😊 semoga ada rezki awk yer 💕