Folid acid

Salam. Hai semua. Nak tanya utk memula ni kan. Kalu kita nak consume folid acid. Folid acid apa yg sesuai ? Sy tak sure lah sy pregnant ke tak. Sebab sy dah lewat period 6 hari. Ada check upt. Double line tapi samar2. Ingat nak tggu lagi seminggu lepas tu nak check guna clear blue digital tu. Cuma sy plan nak makan folid acid. Boleh suggest tak folid acid apa yg sesuai utk permulaan ni ? Selain Iberet dgn Appeton ?Kalu memg rezeki sy dgn suami. Ni first baby. Sebab baru 8bulan khawin. Terima kasih semua.

1 Balas

Sy makan yg Appleton jugak...yg Blackmore for pregnant pown ok...bnyk jenis sebenarnya semua ok je just tgk kandungan asid folic dia berapa...in sya Allah Ada tu...semoga selamat semua nya...amin...tahniahhhh