VITAMIN DAN SEMBELIT

Salam hai.. saya nak tanya.. sekarang ni saya makan vitamin zincofer yang KK bagi.. sekarang saya alami najis warna hitam dan sembelit... dan paling risaukan saya ... anak saya yang sedang menyusu badan pun mengalami perkara yang sama. adakah anak saya jadi macam tu sebab vitamin yang saya makan tu? kesian anak.. susah berak ? sebab saya dah cari punca... tapi tak jumpa... tu yang terpikir sebab vitamin ... tolong saya mummy² .. ?

2 Balas

Najis hitam sbb vitamin yg kita mkn tu...amalkan byk buah buahan elak sembelit..air masak secukupnya..

4y ago

ok2 sis