baby muntah memancut

Salam hai nk tye..bby sy bru berusia 3 bulan 25 hari..subuh td masa lps menyusu nk tdo kn dia tibe2 je dia muntah susu memancut utk pertama kali..perlu ke sy bwk baby k klinik?

7 Balas

Alhamdulillah terima kasih ye utk respon drpd ibu2 semua..mgkin betul silap sy xburpkn dia dlu..Alhamdulillah baby pn lps j muntah tu dia bole plak menyengih2 n aktif mcm biase..tu yg sy jd confuse nk bwk k klinik k x?InshaAllah sy akn lebih berhati2 lps ni..tqsm😘😘