darah nifas berhenti awal

hi nak tanya, normal ke kalau darah nifas berhenti minggu ke 2 selepas bersalin.

7 Balas

saye lepas bersalin ni baru 5 hari ni darah sudah berhenti, bersih tak de satu tetespun. tapi luka jahitan memang banyak dan masih terasa sakit walaupun untuk baring apa normal darah nifas saya berhenti awal kak

Boleh jadi. Esp kalau x bf. Lepas lahirkan anak syurga sy, nifas dlm 2w mcm tu je 😌

sya bsalin 4 ank masuk minggu ke dua je darah dah berenti dalam 14,15 hari je .

4y ago

lepas tu terus mandi nifas ke? atau tunggu slps 40 hari

Lain org lain badan. Ada awal ada lambat

normal. Depend pada badan masing masing

normal

Normal