minyak kelapa dara

Salam hai mommys.....saya nk tnye lah,ade sape2 kat sni amalkn mnum minyak kelapa dara?sbb saya cnfius lah nk bli atau x,katenye mudahkn kite utk bersalin,x koyak or jahit x bnyak...sbb saya akn melahirkan ank first,so saya x tau lah mcm mne proses kelahiran nnt,mmg hrapkn semue d permudahkan,

1 Balas

Kalo agkat punggung time bersalin or bby besa sgt pon mkn vco pon tetap akn koyak. Vco tu just ikhtiar. Tgk video cara bersalin. Kawal pernafasan yg pnting jgn agkt punggung

4y ago

Ohhh yeke.....tulah....saya pn tkot nk mkan,tkot loya plak bau mnyak kelapa dalam tekak....in sya Allah sy akn tgok video bersalin nnt,😃terima kasih ye🥰