Kene czer 39week

Salam.. esok sy kene czer sbb dah 2 hari bukaan masih 1cm.. air ketuban dah pecah.. dah masuk antibiotics 3 botol.. boleh tak ek kalau sy minta ubat tahan sakit paling kuat kat doc.. takut sgt kene czer ni 😒

1 Balas

Masa czer dah kena bius tak rasa apa2, Nanti dah siap czer mintak ubat tahan sakit je, pastu pakai bengkung atau support kalau nak turun katil nanti, slow2 nanti tak apa, jangan risau, rasa takut tu biasa, sy dulu pernah czer, nanti dah jumpa baby tersayang hilang semua rasa takut risau~ semoga dipermudahkan segala urusan in shaa allah amin

2y ago

Sy pakai yg jenis medical support yg ada besi, tak pakai jenis tradisional bengkung, doctor cadangkan pakai utk support luka tu… mmg rasa kurang sikit sakit tu bila pakai support