Xsangka bersalin czer

Sedih bila dh lps due doc kk kata air ketumban kurang sgt kene gi hospital Gi hospital chck jantung bby x stabil,bukaan 1cm je kene czer 😭😭😭😭😭😭 Xpelah serah kat allah Alhamdulillah bby girl

5 Balas

xpe awak. yg penting awak dn baby selamat. dan 22 dlm keadaan baik. boleh follow page fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share tentang cara penjagaan luka bersalin ceaser dn normal. pemakanan dlm pantang pon doctor ada share. posting tu around julai tahun lepas. kena scroll sikit la.

Syukur. It's OK. Kena hadapi juga. Saya pun tak ready pun kena czer. Apapun, tak payah dah sedih2 lg , ada masa lapang, search la ilmu pasal penjagaan ibu slps czer ok. Supaya kita blh hadapi fasa slps bersalin czer dgn ilmu & cool. 😊💐

Sy lagi laaa..doc pon dah ckp sy akan normal..tpi Tuhan penentu segalanyaa..czer dan bby boy..sy xksah sbb dua2 selamat..tu je kita patut fikir sis

baby selamat, awak selamat sudahlah. Alhamdulillah, semoga proses recovery awak cepat dan mudah segala urusan 🤲🏼

Perancangan Allah yg atur. Doc bgtau sy noleh normal rahim dh nipis tp last czer juga yg penting baby awk selamat