Boleh share pengalaman tak bagi Ibu² GDM on Ubat/insulin. Korang beranak normal ke Czer?

Risau takut kene czer sbb akan berpantang sendiri kali ni.. Lps 2 mgu kene urus hntr ank sekolah plak.. Dulu masa 1st baby GDM on dc je.. Dpt beranak normal itu pun doc dah pasang salur da tukarkn baju OT. Nasib baik bukaan terus 10cm sebelum tolak ke bilik OT.. Harap2 dpt normal jgk kali ni..

1 Balas

Saya czer tp sbb baby pusing last minute..padahal contraction dh ada lepas masuk ubat