minyak telon

Salam dan hi semua..nak minta pendapat ibu2.minyak telon mana yang bagus untuk newborn sebab saya dengar minyak yuyi panas utk nb..??

56 Balas

Ank sy ok dgn anugerah..yu yee xleh mmg pns kalau letk lebih.kne letk sikit sgt2 cpur baby oil dan ratakan kt perut ,seluruh blkg, tpk kaki n blkg betis baby..kalau letk lebih mmg merah menangis la pns..minyk anugerah tu ok terlebih ke terkurang ke xpe mujarab tu ank sy mmg xkembung bila sapu lps mandi kt tmpt2 td sy gtau kt ats