angin dalam badan

Salam dan hi semua. Saya pregnant 7minggu and sekarang ni angin banyak gila dalam badan. Ada apa2 tips tak untuk kurangkan? Sebab angin ni buat tekak loya dam saya xlalu makan. Perut lapar tapi tak boleh nak telan. Huhu. Terima kasih semua

2 Balas

kena paksa makan..sikit pun x pe asalkan kerap makan..klu angin naik ke atas, muntah kuning lagi bahaya..saya dulu bykkan makan buah mcm epal, anggur, buahan kering pun byk membantu mcm kismis, aprikot kering