Cepat mengantuk

Salam dan hi mommies. Ada tak mommies kat sini yg pregnant 3rd trimester mesti lagi cepat rasa mengantuk, penat especially lepas makan berat waktu pagi cth makan nasi. Mmg normal ke kita jadi cepat mengantuk & letih bila dah masuk 37 weeks ke atas?

23 Balas

Sy masuk 3rd trims ni keja tido ja.. Jenuh jugak.. Masa 1st n 2nd cergas.. Mai dah hujung2.. Ya ampun.. Sampai x gerak mana.. Pantang letak kepala.. Hnyut siang mlm.. 😅😅😅