August Baby

Salam dan hai semua. Ada tak mummy2 kat sini due date bulan ogos? Saya dah TTC dah hampir 9bulan dan dua bulan lepas saya dah tak ambik tahu pasal ovulate day, fokus nak turunkan berat badan je. Tapi dua tiga hari lepas sore breast, cepat letih dan tergerak hati nak test. Seronok tak terkira hanya Tuhan yang tahu. EDD : 27/08/2020

August Baby
130 Balas

sy due 25/5 ikut apps..kalo ikut kk 28/8

insyallah, sy pun due bulan August..

5y ago

Tahniah.

Saya baby merdeka. Doa sama2 yer. 😍

Wslm.. Due sy 18/8/2020 😊

Congratulation sis.. doakan saya juge😊😊

5y ago

Thanks sis. Semoga dipermudahkan

dah pi scan ke.. sama la kita

5y ago

tula mmg nk scan tp wiso xnmpk kantung lg... ingt nk tggu 7w bru scan. trima ksh

Sama la kita☺️ due date 22/8/2020

Due sy in shaa Allah 16.08.20

5y ago

InsyaAllah moga dipermudahkan

Sama tarikh last period kita. Hehe 👶🏻

5y ago

Congrates jugaaa 🎈

In SHA Allah 22 ogos 2020. 😊