August Baby

Salam dan hai semua. Ada tak mummy2 kat sini due date bulan ogos? Saya dah TTC dah hampir 9bulan dan dua bulan lepas saya dah tak ambik tahu pasal ovulate day, fokus nak turunkan berat badan je. Tapi dua tiga hari lepas sore breast, cepat letih dan tergerak hati nak test. Seronok tak terkira hanya Tuhan yang tahu. EDD : 27/08/2020

August Baby
130 Balas

Saya due date 31 ogos. Baby merdeka 😍 2 tahun menanti. Doakan sama2 yaa

5y ago

Yeayy. Anak merdeka day.

Saya period tak teratur .. tp bila check utp bby bakal keluar 18.8.2020

5y ago

Sama tak teratur. Irregular period.

Saya due bulan 8. Saya ttc 2 tahun. Baru cek semalam alhamdulilah positif 😊

5y ago

Alhamdulillah. Tahniah sis.

Wasalam .. alhamdulillah, tahniah sis...Sya pom due date bulan ogos jga...

Saya 13ogs... Saya ttc 4thun... Semoga Beby kita same2 sehat dan dipermudahkan segalanya

5y ago

Terima kasih sis

saya last period 22/12/19 .. tp da 2 kali saya cek upt ,,masih juga -ve. humm

Saya pun due date 14 august 2020 tapi belum pergi scan lagi ❤️

5y ago

saya pun sama belum pergi scan lagi. Due date kalau ikutkan apps ni 26 August. Pray for baby 2020. 😘

In sha Allah.. Klau saya dn baby sihat dan selamat. Due sya 13 ogos 😊

Tahniah sis. Sm dgn sy. Bulan ni ingt nk kuruskan badan. Skli due pun bln ogos

5y ago

Thanks sis. Tahniah juga. Itu la kan, cek2 lekat pulak. Saya tiap2 bulan rasa tanda2 mcm hamil, mual2 sakit pinggang smua. Tapi tula belum ada rezeki lagi masa tu. Sekarang dah lekat dan mane tahu baby nak kluar Hari Merdeka kan. Moga dipermudahkan.

Sme dgn last priod sy.. Da due sy.. Tp Allah lbih sygkn janin sy☺