August Baby

Salam dan hai semua. Ada tak mummy2 kat sini due date bulan ogos? Saya dah TTC dah hampir 9bulan dan dua bulan lepas saya dah tak ambik tahu pasal ovulate day, fokus nak turunkan berat badan je. Tapi dua tiga hari lepas sore breast, cepat letih dan tergerak hati nak test. Seronok tak terkira hanya Tuhan yang tahu. EDD : 27/08/2020

August Baby
130 Balas

due date 14/08/2020 sama dengan tarikh birthday saya hehehehehe 😝

Sy pn due bln 8 2020. Moga BBY Dan mummy sentiasa sht2

5y ago

Amiin. Tahniah sis.

Due sy 22ogos .. semoga kita semua sihat dan baby pon sihat ..aminn

Sama tarikh dgn sya la sis.. last day period pun sma tu..😃

tahniahh🎈 sama laa kita sis.. last period pun trikh sama.. hehe

5y ago

Tahniah juga sis.

Tahniah.saya due blan ogos jugak lmp lebih kurang awak 21/11/2019

5y ago

Terima kasih. Tahniah juga kepada sis.

Saya due 13 ogos Insyaallah... ttc 8 years... doa2kan ye..

5y ago

Insyaaallah semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung hingga selamat bersalin.

29 ogos 😍😍harap kandungan sihat smpai melahirkan🙏🙏

5y ago

Ya😁😁

Samaaaaa.. Sy insyaAllah 14 Ogos 2020. 😊

5y ago

Insyaaallah. Semoga dipermudahkan

Sama bby August..13August anniversary 1thun

5y ago

Wah bestnya sama ngn anniversary. Semoga baby dan mummy sihat.