berurut lepas bersalin

Salam dan hai mommies. Nak tanya, kalau nak berurut lepas bersalin, seeloknya kena tunggu berapa hari ya? Ke lepas bersalin tu je dah boleh berurut?

2 Balas

brsalin normal ke czer tu..? biasa normal ok je.. lepas 4 5 hari ok da.. jgn trkejut kalau tukang urut suruh mniarap.. hiihiii.. asal jahit x sakit, ok.. kalau czer, biar la ok dlm 2 minggu.. nk lagi awal pn ok je cuma ingt jgn sntuh perut la.. lain org lain kn.. rajin2 tungku tapak kki utk kecut kn rahim kalau czer.. pakai stokin slalu.. jgn rushing2 sane sini.. slowlyyyy...

Ok tq diatas penerangn anda tgh time pkp ni ssh nk pngil tkg urut dtg de yg xnk.