Berurut lepas bersalin

Hi, saya nak tanya untuk org pantang. Selalunya hari keberapa sesuai untuk berurut ya? Boleh ke kite start berurut sehari lepas keluar hospital? Atau kena tunggu seminggu lepas bersalin baru berurut?

2 Balas

klu sy keluar hospital ptng esok sy panggil tok bidan selalu . berurut selalu lagi baik tubuh badan kita tk masuk angin ,klu lambat berurut nti masuk angin . bby kan ada kuning sy g kk ptg Check kuning ,pagi sy berurut dulu .

tye dgn tukang urut tu. die lagi mahir bila boleh start urut.