vitamin kk meloyakan

Salam, boleh tak kita skip makan vitamin yg doktor bagi?? Sebab setiap kali sy makan, sy akan muntah balik apa shj yg sy makan. N jika x makan, xde pulak muntah.. Mohon pencerahan drpd mommy2 yang sudah ada bnyk pengalaman tntg perkara ini..?

14 Balas

Saya takboleh makan iron tablet tu, makan sebulan tak naik naik hb saya. Jadi saya bertukar kepada iberet

5y ago

Nurse cuma suggest kena beli sendiri sis

Saya pon skip ,tp hb lawa jee. Cuma slalu amek susu ,buah gn sayur je

Cuba mkn ubt kk 2 ng air jus msti xrasa pape..vit pntg utk bby 😍

5y ago

Haah nenas ng tebu jgn ye sebaiknya oren @ epal 😋

I feel u sistur!