Sakit gigi

Salam boleh tahu kalau pragnant sakit gigi boleh makan ubat tahan sakit tak?

3 Balas

bgus awak jmp dctor sbb mmg nurse akan suggest kita pigi checkup gigi tkut masa bersalin nti sakit gigi nti double pula sakitnya beranak lg sakit gigi lagi nti awak lemah pula . so jmp dctr gigi dn jgn mkn ape2 ubat tahan sakit gigi dlu tkut bhya bt janin . sbb skg awak ada pghuni dlm prut . lepas bersalin pn rasanya blm bole mkn ubt skit gigi sbb kita susukan anak

tak pasti tp kena jmpa doc bgtau. mcm sy jd gusi bengkak. lps cuci karang gigi dah ok. tk mkn ubat pun

Kena jmp doctor gigi .... sementara tu boleh mkn panadol ..