Ubat sakit gigi

Boleh ke ibu hamil makan ubat beli di farmasi, dan ubat itu farmasi bgthu ibu hamil boleh makan, ubat tahan sakit dan antibiotik Sbb skrng dh 28week tiba2 sakit gigi xboleh nk kunyah utk mkn. Atau ada ibu2 yg lain tahu untuk atasi masalah sakit gigi ni. #firstbaby

1 Balas

Better Puan consult dgn dktr. Setahu sy ubt tahan sakit yg blh mkn cuma paracetamol shj. Tu pun 500mg. Ubt tahan sakit gigi ni usually ponstant or ibuprofen. Tp ni mmg xblh ambil oleh Ibu mengandung.