Air Kelapa

Salam.. Boleh ke minum air kelapa.. Skg 20 week..

12 Balas

Boleh sis... Tapi berpada2 nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

tk pasti sis.. sbb dia ikut org juga.. ad yg lepas minum air kelapa jadi contraction. klau sis nk cuba. mgkin cuba sikit dlu kot..

saya ngndung yg sec ni kuat minum air kelapa ngan air tebu , kalau tak dpt tu mmang rasa nak nngis je

sy bantai j sis...hihi..Google la..dlm n pn ada pmknan yg elok n xelok utk ibu hamil.pntg n bby

tgk badan.. sy minum air kelapa, terus contraction.. ms tu sy 32 minggu.

bley je....smpai nk brsalin pon bley minum sis...

kalau sy blh minum..xde jd ape²pn masa minum..

Boleh je, baby keluar nnt bersih je kulit

Boleh..tapi apa2 pun berpada2 okay..😄

boleh sis