Air kelapa

Salam nak tanya kandungan berapa week boleh amalkan minum air kelapa? #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sye dri 1st trim mnum air kelapa. xde mslh pon. try dlu sikit tgok reaction bdn. kalau ok, mnum jela bila rasa nak.

2y ago

Sy dulu sebelum pregnant minum air kelapa mesti kembung perut. Banyak gas. Skrg pregnant xberani nak minum. Awak ada petua ape2 utk xkembung perut ye? Ape kebaikan utk baby kalau minum air kelapa? Sy skrg baru masuk 3rd trimester.