Air kelapa

Salam,nak tanya la,boleh minum air kelapa start kandungan berapa bulan/week ye?

3 Balas

sy 3 bulan pon minum dah 😄kalau ikut org tua2 xbg lagi minum tp sy xikut plak anak yg ke 3 ni 🤣. Dokter pon cakap xdak masalah apa kalau nak minum .. dia atas pada orang laa .. kalau berani boleh ja minum, kalau xberani xpayah ..

5mo ago

tulaa..sy nk minum tp mak sy gn mil mcm boleh ke minum..tp ramai ckp boleh

Sy dr awl ngandung smpai 5bln ni mnm air kpla syukur xda apa2 jg.

xkisah brp minggu pun.

5mo ago

xde lah. sy dari awal pregnant minum..tp xde tmbh gula, ais semua. kosong