Contractions

Salam . Betulkah rasa sakit contractions tu macam kena tikam berkali kali dgan pisau?

3 Balas

mule2 sakit cam segugut..makin lame makin strong..just enjoy jgn sesekali pk sakit..y bt kite lg sakit ble kite set dlm kple sakit tu camne..sbb tu hormon blh pngaruh..tips sy xpernah pk sakit spnjg peknen n xprnah mse contraction tu pk sakit n dlm lb pk sakit.sy dh bersalin 6 org ank..y first je sy kelaut sbb zero xtau pe2 psl bersalin..lps pd tu second n sterusnye sy gali ilmu psl bersalin..ke 5 org ank alhamdullilah jln buke smpai 7cm pn sy cume rse mild n ade y x sakit smpai lh nk meneran..sy dh set dlm kple sy nk jumpe ank sy melebihi sgalanye..doa suami plg mujarab insyaAllah..satu lg baik pk care2 nk meneran n kawal penafasan dlm lb..ble pandai tu skjp sgt bb kuar..2 org ank sy bukaan full hnye stengah jam..n skali push bb kuar

2y ago

Terima kasih sis , sharing

Saya dgar org ckp mcm sakit senggugut nak period tu, tapi sakit dia lagi kaw

wslm. mcm sakit nk period.