contractions palsu

Hii mommies, wajar ka sy da rasa contractions palsu?tapi sy ta sure laa itu contractions ka bukan sy selalu sakit macam senguggut tapi kejapkejap ja. Ituka contractions? #29weeks1day

1 Balas

kalau rasa suspicious, gi check kt hospital. kalau contraction palsu takkan rasa sakit (braxton hicks). pegi check hospital. kdg2 jangkitan kencint kotor/keputihan boleh induce contraction yg sebabkan kelahiran pramatang. so gi check kt hospital instead of tunggu dan berteka-teki