Due 10/8 tak ada tanda?

Macam mana nak tau rasa sakit contractions tu🥲??saya first mom ..

2 Balas

Mcm period pain tp berganda serentak dgn sakit pinggang belakang. Sakitnya on off, mcm pressure yg kuat sgt lepastu tak rs apa. Makin lama makin sakit sampai rasa mcm nk terberak sembelit meaning baby nk keluar dh. Selagi boleh main phone tu maknanya belum betul2 sakit 10cm lg

sy sis...belum Ada tanda2 lagi.. false contraction pun minggu Lepas..dah 2-3 Hari ni hilang dah sakit2 pinggang,sakit perut segugut..