GDM tinggi

salam.. bacaan GDM isteri sy pagi² selalu [email protected] dari yg sepatutnya 5.3..yg tgh hari, ptg & mlm ok bwh 6.7..macam mana nak buat biar bacaan yg pagi tu normal? kalau boleh taknak guna insulin.. sbb doktor ckp next check up kalau bacaan pagi masih atas 5.3 perlu cucuk insulin

1 Balas

krgkan mkn manis..lebihkan mkn oat ..mkn pun kena krgkan sblm nk cek

4y ago

manis mmg kurang sgt².. silap ms mula mengandung dlu byk sgt minum air gas..