Baby kerap tersedak

Salam. baby sy bru usia 20hari..tp bila sy susukan baby guna botol baby kerap tersedak atau terbatuk kadang baby cm nk muntah tu susu cm terpancut kuar.. xbyk sikit je. sy risau.. agak bahaya ke? mintak pndpt.. terima kasih.

1 Balas

Sis cuba rebdahkan botol susu..jgn tuang semua..baby x dpt kawal..lago satu..perhatikan najis baby..bila berubah warna ke hijau hitam atau lain2 tu tanda baby x sesuai dgn susu..if baby x ada kuning...najis baby normal kuning dan cair..sbb kalau ada kuning najis wrna hitam dan kuning..

5y ago

terima kasih sis😊👍