Baby minum air masak

Salam. Baby 1bulan terminum air masak. Masa bancuh susu malam2 dalam keadaan mamai ngantuk tak prasan lupa letak susu. Baby saya terminum dalam 1oz. Bahaya ke n perlu pergi hospital ke? Stakat ni saya tengok baby ok takde muntah ke apa. Tapi risau

8 Balas

klau sis pkai susu formula tkpe pun klau bg sikit air masak. sbb sis bncuh susu pun dr air masak jgk. klau bf yg tk blh..

1y ago

Anak sis dapat nasihat doktor, takpe. Tapi anak kepada penanya soalan ni tak dapatkan nasihat doktor. Tak boleh samakan ya.