Minum coffee

Hi semua. Sy tgh pregnant baby ivf, dah 14 weeks. Sy risau sgt sbb sy terminum coffee. Selama ni sy mmg tak minum coffee sbb kurang gemar. Tp sy terminum air starbuck yg ada ada campur coffee. Now sy risau sgt. Bahaya ke utk kandungan sy

3 Balas

sy pon ivf... sy pon pnh mnum gak. tp jgn sllu...mcm sy hb low pastu sangkut gdm.....bacaan tlbh 0.1 je🤣🤣🤣 tp xpelaa.. hormon org hamil kot.... jga kshtan...

Jgn risau awk, tak bahaya pun sbb awk bru minun sekali tu je kan, kalau hari2 minum n kuantiti yg bnyk tu yg bahaya

Xde masalah pun minum kopi kalau minum sikit dan jarag2 xpe.. Yg x elok kalau kita minum kerap dan byak