Minum air masak

Salam. Baby 1bulan terminum air masak. Masa bancuh susu malam2 dalam keadaan mamai ngantuk tak prasan lupa letak susu. Baby saya terminum dalam 1oz. Bahaya ke n perlu pergi hospital ke? Stakat ni saya tengok baby ok takde muntah ke apa. Tapi risau

2 Balas

insyaAllah xde apa2 sis, sebab sya dlu terpaksa bagi anak minum air masak , sebab sy tak beli susu fm sebab ingtkan terus ada susu dada rupenye tak. sedih sgt mase tu nk beli susu kan dh mlm time pkp pula tu kedai tutup awal. alhamdulillah mujur anak sihat waalfiat dh nk masuk 3tahun.

1y ago

alhamdulillah dh 1hari pantau baby sy nampak ok tkde meragam ke apa. tq ye sis

sbnarnya air msk blh bg kalau ank tu mnum susu formula ja...kalau susu ibu mmng susu kta da ada air skali jd Xda msalh ap pn utk drsaukn..ank² Sy smua mmng Sy bg mnum air kalau sembelit

1y ago

hehe ya sis Sy fham prasaan sis..jgn rsau ya