Baby minum air masak

Salam. Baby 1bulan terminum air masak. Masa bancuh susu malam2 dalam keadaan mamai ngantuk tak prasan lupa letak susu. Baby saya terminum dalam 1oz. Bahaya ke n perlu pergi hospital ke? Stakat ni saya tengok baby ok takde muntah ke apa. Tapi risau

8 Balas

tengok reaksi dia

1y ago

sekarang baby ok takde meragam. mcm biasa. cuma sy risau. tp tanya family katanya ada je org bg baby minum air masak lps susu. betul ke? tp saya tk sengaja terbagi minum. hm